Over ons

DiDicom is opgericht in 2001. Wij zijn van mening dat een klant goed geïnformeerd dient te worden en dat de klant ook waar krijgt voor zijn/haar geld. Wij bieden, voor wat betreft de computersystemen, uitsluitend pc's op maat aan om de klant onnodige kosten te laten besparen. Wij gaan dan ook graag uitvoerig met de klant rond de tafel zitten om te kijken wat hij/zij precies wil. Op deze manier komen we altijd tot de juiste oplossing. Klanttevredenheid is dan ook een trefwoord wat bij DiDicom past.

Lage prijzen

Omdat wij samenwerken met verschillende leveranciers en fabrikanten, kunnen wij de prijzen van onze hoogwaardige producten zo laag mogelijk houden. Bij ons betaalt u dus nooit teveel voor kwaliteitsproducten.

Assortiment

Onder producten vindt u een selectie van onze productgroepen. Omdat wij met meerdere leveranciers en fabrikanten samenwerken is het daadwerkelijke assortiment vele malen groter. Zoekt u een specifiek product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en de specificaties van het desbetreffende product aan ons doorgeven. Wij zorgen voor de rest!

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (opvraagbaar via contact).