Onze diensten

Naast het verkopen van computers en componenten biedt DiDicom ook dienstverlening aan. Wij repareren computers en leggen ook complete netwerken aan. Bedrijven die ervaren en vakkundige ICT-ers nodig hebben kunnen ons ook inhuren.

Computerreparaties

Wat kunt u van ons verwachten ? Bij het repareren van uw computer controleren wij ook gelijk de werking van de computer. Daarbij hoort: viruscontrole, harddisktest, geheugentest en het controleren op spyware. Wij maken ook altijd backups van uw systeem. Mocht er iets fout gaan, dan hebben we uw computer binnen 5 minuten hersteld in de oude staat. Daarbij maken we ook altijd een backup van uw systeem na een reparatie. Mocht er ooit nog iets mis gaan met uw windowsinstallatie, dan kunnen wij u nog sneller helpen met het herstellen van uw computer.

Netwerken aanleggen

Heeft u thuis meerdere computers ? Dan is het vaak handig om de computers aan te sluiten op een netwerk. Hiermee zorgt u ervoor dat alle computers die aangesloten zijn op het netwerk met elkaar kunnen communiceren. DiDicom kan u daarbij helpen. Wij leveren alle benodigde onderdelen en kunnen deze ook voor u aansluiten en configureren.

Het MKB

Heeft u een eigen bedrijf en zoekt u ervaren en vakkundige ICT-ers ? Dan kan DiDicom u daarbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van netwerken. Wij automatiseren uw bedrijf tegen scherpe prijzen. Heeft u al apparatuur ? Dat is géén enkel probleem, wij configureren het voor u ! Heeft u toch nog aanvullende apparatuur nodig, dan kunt u dat bij ons bestellen.

DiDicom aan huis

Heeft u geen tijd om uw computer naar DiDicom te brengen ? Dan kunt u een afspraak met ons maken en komen wij vervolgens bij u aan huis. Als wij constateren dat uw computer niet op locatie te repareren is, dan kunt u ervoor kiezen om uw computer aan ons mee te geven. Uw computer wordt dan gerepareerd op onze werkplaats. Als uw computer gereed is maken we met u een afspraak om de computer te retourneren.